Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Το Pes-Hellas blog ψάχνει ομάδα για το pes 2018


Όπως φαίνεται και στον τίτλο αυτό το ποστ έγινε για τη δημιουργία νέας editing team (κυρίως για την πλατφόρμα PC) για το pes 2018. Όπως ήδη ξέρετε το Pes-Hellas patch δεν ασχολείται μόνο με τη δημιουργία του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά προσθέτει και άλλα στοιχεία για να κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό αλλά συγχρόνως και ρεαλιστικό. Γι αυτό όποιος ασχολείται με τη δημιουργία προσόπων, στολών, σταδίων ή οτιδήποτε μπορεί να είναι χρήσιμο για ένα patch και θέλει να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους.
https://pes-hellas-2.blogspot.gr/p/contact.html
Παρακάτω μπορείτε να δείτε με μια ματιά την δουλεία που έκανε το Pes-Hellas blog τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά περισσότερα θα βρείτε αν αναζητήσετε τα patch(εκτός από το pes 2016) μέσα σε αυτό το blog. Και εδώ είναι τα screenshots από τα patch
https://pes-hellas-2.blogspot.gr/p/patch.html
Η βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη!!!
Hello we are looking new members to Pes-Hellas editing team. As you know we are making patches for Greek superleague mainly. But all the patches didn't contain only Greek Super League as new content. They contain a lot of things that makes Pes more fun and more realistic (leagues, graphics, stadiums, faces, etc.).
If you know how to make kits stadiums faces or everything that can be useful for one patch contact with us :
https://pes-hellas-2.blogspot.gr/p/contact.html
We looking editing team for Pes 2018 patch for PC platform!!!!
Above you can see some screenshots of our previous years works. But you can find more if you searching the patches(no pes 2016 patch) in this blog or more screenshots here:https://pes-hellas-2.blogspot.gr/p/patch.html
Your help will be valuable!!!

Pes 6(season 2016/17)

Pes 2013
Pes 2014

Pes 2015




46 σχόλια :

  1. Καλησπέρα.Μηπως στο patch για το pes 18 θα μπορουσατε να πρωσθετατε και το Κυπριακο πρωταθλημα?Δεν το εχουν κανει σε κανενα patch (Μετα το 2014) Ευχαριστω.Ελπιζω να κανετε οτι καλυτερο μπορειτε καλη τυχη αδερφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις πάντως λογικά θα υπάρχουν οι 3 κυπριακές ομάδες που είναι στο champions League και το Europa

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστω παρα πολυ φιλε!Καλη επυτιχια να εχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα, θα υπάρξει νέο μπάλωμα για το 17, ή θα κυκλοφορήσετε μόνο για το 18 από εδώ και πέρα;
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το Pes 2018 για το Pes 2017 δεν θα υπάρξει update!!!

      Διαγραφή
    2. Κάποιες φορές που παίζω έναν αγώνα, όταν πάω να κάνω αλλαγές, μερικές φορές κολλάει το παιχνίδι στην εικόνα όπου δείχνει τους παίκτες αλλαγής, και πρέπει να το αρχίσω από την αρχή. Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό;

      Διαγραφή
    3. Αν παίζεις σε κρακαρισμένο είναι θέμα του κρακ πρέπει να έχεις την έκδοση 1.04. Αλλιώς είναι θέμα κάποιων σταδίων. Αν έχεις το πρώτο τότε όσον αφορά τα στάδια δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

      Διαγραφή
    4. Nai Hari crack to exw apo CPY 8a dokimaso kai apo FitGirl mbas kai...pantos pes16,17 den eixa pote problhmata...1h fora tetio prama

      anyway man eyxaristw gia thn grhgorh antapokrih kai kalhmera...kahka kai den katafera tipota telika pao gia ypnous. :)

      Διαγραφή
  4. Βασικά, συμβαίνει από τότε που πρόσθεσα το μπάλωμα με τις ελληνικές ομάδες. Το δικός σας δηλαδή, εάν εσείς βεβαία το επεξεργάζεστε. Έχω την έκδοση 1.04.
    Όταν γράφετε: “Αν έχεις το πρώτο τότε όσον αφορά τα στάδια δεν μπορείς να κάνεις κάτι.” Τι εννοείτε; Δεν βγάζω νόημα.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσον αφορά αυτό που λες σου δίνω 2 εκδοχές αυτό που γράφεις ανάφερεται στην πρώτη εκδοχή. Λοιπόν τότε είναι θέμα κάποιων σταδίων. Αν έχεις το fixed stadiums το ελαττώνει αυτό κατά πολύ.

      Διαγραφή
  5. μπορειτε να φτιαξετε πατς για το pes 2018 στο ps3?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα εγώ προσωπικά δεν έχω ps3 τώρα αν βρεθεί editing team και φτιάξει και θέλει να το αναρτήσει εδώ δεν έχω πρόβλημα. Απλά στο λέω αν θες πατς για ps3 να το ψάξεις γενικά γιατί δεν ασχολούνται πολλοί πλέον και αυτά που βγαίνουν είναι λίγα και νομίζω όχι ελληνικά πλέον.

      Διαγραφή
  6. Παιδιά πως τα βλέπεται τα πράγματα φέτος;Θα καταφέρεται να φτιάξετε τη superleague;Κάποιο teaser έτσι για το hype!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι θα γίνει και φέτος. Αλλά για teaser δεν σου υπόσχομαι.

      Διαγραφή
  7. Harri kalhspera eimai megalos fun ths proigoumenhs douleias pou ekanes sto PES2017 to KATAEYXARISTI8YKA xwrhs crash kai errors..8a ei8ela na ma8o an exoume syntoma PATCARA soy kai sto 18? (btw egine xamos me toys crackers)
    To PES2018 kai to Fifa2018 to crackarane poly grigora,etimasou megalh antapokrish Harrii ;P

    Keep up the good work man! (se olous pou douleuoun sto team Bravo)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε φίλε μου για τα καλά σου λόγια. Για το Pes 2018 το παλεύουμε να φτιάξουμε πατς κάτι θα γίνει πιστεύω απλά όπως μπορείς να διακρίνεις αν το έχεις ήδη, είναι τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα Pes το ίδιο ισχύει και στο modding.

      Διαγραφή
  8. Kalhspera sthn parea kai sto MOD team , yparxei kati neo paidia? kapoia hmerominia na elpizoume gia to 2018?

    euxaristw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δημιουργία του πατς προχωράει κανονικά αλλά για ημερομηνία δεν ξέρουμε ακόμα αν όλα πάνε καλά υπολόγιζε Δεκέμβριος - Ιανουάριος.

      Διαγραφή
  9. Wraia Xarh thanks man.As einai gamato kias argisei kai ligo

    Keep it up guys!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kalo Mhna sto site kai se olo ton kosmo kales giortes kai kalo kapsimo sto PES :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Περιμενουμε με ανυπομονησια για το Patch Μαγγες!!!

    Καλο μηνα να εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε φίλε. Επίσης καλό μήνα να έχεις. Όσο για το πατς έχει αρκετή δουλειά ακόμα!!!

      Διαγραφή
    2. P.S. (eimai me to comment apo epano)
      exw dokimasei ta panta DX_11, netframworks 4.6 - 4.7 , VC++ 2008,2012,2015,2017 windows update kai NVIDIA drivers eimai Komble me to DLC 2.00 me kanonika face onomata M.U Chealsea kai loipa metagrafes komble ala molis paw na peksw EXHBITIOM h Master League match Panta kolah sthn sentra...dhxnei ta podia thn mballa kai apla freezarh kai dixnei loading...(to CD pou gyrnaei)

      Διαγραφή
    3. Αυτό διορθώνεται πρέπει να όμως να έχεις ένα πρόγραμμα που να φορτώνει τα αρχεία cpk όπως το cri packed file maker. Με αυτό θα κάνεις το cpk αποσυμπίεση θα βρεις έναν φάκελο match κάπου στους φακέλους και θα τον διαγράψεις και μετά ξανά θα δημιουργήσεις νέο cpk με το ίδιο όνομα που είχε το παλιό!!

      Διαγραφή
    4. Ohh...Maniki mou akougete Hari pou briskw ton fakelo match? h an exeis kanena link na paro idea giati mono apo DPGenarator kserw den etyxe pote na kanw use to cri packed.

      Διαγραφή
    5. Λοιπόν το cri packed file maker είναι απλό να το δουλέψεις απλά σέρνεις το cpk μέσα σε αυτό και υπάρχει ένα κουμπί για extract και άλλο ένα για build new τα υπόλοιπα δεν τα χρειάζεσαι το extract είναι κάτω από το Χ που το κλείνεις. Όσο για το φάκελο match αφού έχεις κάνει extract σύμφωνα με την παραπάνω διαδικασία θα τον βρεις δεν θυμάμαι που ακριβώς αφού ανοίξεις τον φάκελο common.

      Διαγραφή
    6. Hmm...mou akougete opws WinRar h to 7Zip ..anyway
      1000 eyxaristw kai paly Hari!!! 8a to katebaso to software kai 8a to kanw.

      Διαγραφή
  12. Καλησπερα παιδια αρχισα ML με Ολυμπιακο σημερα στο PES2018 (mexrh na einai ready to greek patch) επελεξα Ιταλια για πρωταθλημα ,ολα οκ κανω skip τις πρωτες μερες μεχρη το 1ο match (παιζω με μια ιταλικη 2h κατηγορια) Ξεκινα το mtach και στην σεντρα..κολισε...αυτο ηταν loading screen φαση,freeze??΄
    Harri και οποιος μπορει να βοηθησει και το εχει παθει ας απαντησει

    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κανα νεο για το Patch παιδες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει απλά δεν ξέρουμε ακόμα ποια ημέρα.

      Διαγραφή
  14. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ με το καλο το new Greek MOD!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aντε με το καλο :) Xαρη να κανετε edit τωρα τον Mirallas στον Ολυμπιακο hehehehe....θα κανει παρτι στην Ελλαδα τωρα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μεταγραφές του χειμώνα θα προστεθούν σε μεταγενεστερο update.

      Διαγραφή
  16. Χαρη ξέρω ότι δεν κολλάει εδώ το post αλλα θα ήθελα να σε ρωτήσω γιατί κάτι ξέρεις παραπάνω σίγουρα, έχω 8GB RAM και ακόμα έχει lag μέσα στο game, είδα κάτι video αλλα δεν θέλω να κατεβάσω κάτι που θα με Κρασαρη το game τώρα και "φτου" και απο την αρχή γνωρίζεις εσει κάποια λύση? η μήπως θα το έχετε αυτο σαν cpk στο greek MOD? ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον δεν αρκεί μόνο τα 8gb ραμ πρέπει να πληρεί το pc σου και τις υπόλοιπες προϋποθέσεις. Δεύτερον έχεις βάλει κάποιο mod με γραφικά όπως το sweet fx?

      Διαγραφή
  17. Εχω GeForce GTX660ti δεν είναι auto πιστεύω γιατί άκουσα πολλά σχόλια με τούμπανα PC να έχουν θέματα με το φετινό πες18
    επίσης όχι δεν κατέβασα(φέτος) sweet fx Χάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν βέβαια αν θυμάμαι καλά γιατί δεν το έχω πολύ ψάξει κάτι αντί lag όχι πρόγραμμα αλλά cpk αν βρεις κάνενα τέτοιο κατέβασε το. Λογικά θα σε βοηθήσει. Επίσης αν δεν έχεις το αυθεντικό μπορεί να φταίει το crack που χρησιμοποιείς.

      Διαγραφή
  18. Tο εκανα Χάρη κομπλέ ,,,τό εχουμε εντός ιανουαρίου έτοιμο για download το PATCH Χάρη? κανε λιγο spoiler να χαρουμε χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Περιμένουμε πως και πως.Πάρτε το χρόνο σας.Ό,τι καλύτερο εύχομαι και καλή χρονιά σε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άντε να παίξουμε new master league στην super league ΣΟΥΡΩΤΗ XΑρηηη :P :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή