Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Pes-Hellas patch2017 Add-On+fixed stadiums


Όπως φαίνεται και στον τίτλο αυτό το ποστ θα περιέχει 2 αρχεία που θα είναι συμβατά με το Pes-Hellas patch2017. Λοιπόν ας ξεκινήσουμε από το πρώτο αρχείο το οποίο λέγεται add-on. Ονομάστηκε έτσι γιατί έχει διαφορετική φιλοσοφία από το υπόλοιπο Pes-Hellas patch. Μέχρι και ο τρόπος εγκατάστασης είναι διαφορετικός γι αυτό πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά το αρχείο readme με τις οδηγίες και γι αυτό υπάρχει και ένα αρχείο jpg που μπορεί να σας βοηθήσει.Για την ώρα μπορείτε να το κατεβάσετε μόνο σε μορφή torrent. Πρέπει ήδη να έχεται είτε όλες της εκδόσεις του pes-hellas patch μαζί με τα fix είτε την έκδοση AIO.
Σημείωση: για να δουλεύει το patch με το Add On πρέπει πάντα πρώτα να έχετε ανοιχτό το sider.exe
ADD ON:
Το Add On περιέχει:


-Πίνακα του σκορ για όλες τις διοργανώσεις
-Τρόπαια για όλες τις διοργανώσεις
-150+ νέα στάδια(εκ των οποίων και κάποια ελληνικά)
-2 νέες μπάλες που της χρησιμοποιούν μόνο οι εθνική Ελλάδος 2004 και η κλασσική Βραζιλία
-Νέα κάμερα που αλλάζει κατά τη διάρκεια του ματς
-Νέο gameplay

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!
Όλα τα στάδια έχουν την άδεια από τους δημιουργούς τους για να υπάρχουν σε αυτό το patch(Add-On) και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, γι αυτό απαγορεύεται η χρήση σε άλλα patch από άλλες ομάδες εκτός αν υπάρχει έγκριση από τους δημιουργούς!!!!!!!!!

LINK(updated 18/8/2017 22.01)
Add On



Stadium credits:
Blackbull
Easterlen Silva
Orsest
jek_Tetep
Pantelg7
S. Elafify
Vanghelis
Sonofsam69
Ullamaron
Zikint
Yucel11
PTE patch Staff
Fruits
Santi69
Chuny
Kenshin Himura
Kent Sakai
sxsxsx
Txak
cRonoS
Sila
Ethan2
Gavi83
Joker5
Kilay
InMortal
NikoLiberty4
Kotiara6863
RavenFCB
boonaun
Cristiano
Tunizizou
Shawminator
eafh
Twich
Nineti
KONAMI
FIFA 16
FIFA 17
AS Salé
IZ Khemisset
JS Massira
Yusuf84
Peterodon
Rachad Barnoussi
Raja Beni Mellal
Tony PG
Xarisocfp7
if i forgot someone sorry and credits to him
Pes-Hellas patch2017 fixed stadiums


Το δεύτερο αρχείο που περιέχει αυτό το post λέγεται "Pes-Hellas patch2017 fixed stadiums". Και όπως αναφέρει και ο τίτλος είναι τα ήδη υπάρχοντα στάδια του Pes-hellas patch2017 αναβαθμισμένα.Οδηγίες θα βρείτε στο αρχείο readme που περιέχεται. Μέσα σε αυτές θα βρείτε και δυο αρχεία που είχαν οι εκδόσεις του patch τα οποία δεν χρειάζεστε πλέον και πρέπει να διαγράψετε. Πρέπει ήδη να έχεται είτε όλες της εκδόσεις του pes-hellas patch μαζί με τα fix είτε την έκδοση AIO. Αποτελείται από 7 parts ή όλο μαζί σε μορφή torrent.
Αναλυτικά περιέχει:
-Διορθώθηκε το lag όπου υπήρχε(επιλογή ομάδας, όταν η μπάλα χτυπούσε τις διαφημιστικές πινακίδες, κτλ.)
-Αναβαθμισμένα όλα τα στάδια που υπάρχουν στο patch
-Διορθώθηκαν οι διαφημιστικές πινακίδες

LINK:
Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Part 7


Torrent



Credits:
αναγράφονται στο τέλος του αρχείου readme



146 σχόλια :

  1. Απαντήσεις
    1. Θερμή παράκληση, αν γίνεται, γράφετε περισσότερο με ελληνικές λέξεις, διότι καθίσταται δυσνόητο το κείμενο σε ορισμένα σημεία. (π.χ. “ποστ”= δημοσίευση, ανάρτηση. “λαγκ”=καθυστέρηση)
      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    2. κοιτα απο τη μια εχεις δικιο αλλα απο την αλλη οσον αφορα το λαγκ κυριως αν δεις προηγουμενα σχολια οι περισσοτεροι το αναφερουν σαν λαγκ και ετσι το γραψαμε ετσι, γιατι πιστευαμε οτι θα σκεφτουν οσοι το δουν οτι αναφερεται στο προβλημα που ανεφεραν σε προηγουμενες δημοσιευσεις. Επισης οταν αφορα παιχνιδια το lag ειναι μια λεξη που περιγραφει καλυτερα το προβλημα αυτο, ενω καθυστερηση δεν παει το μυαλο απευθειας σε αυτο που αναφερεσε. Τουλαχιστον ετσι πιστευω!!!

      Διαγραφή
    3. okay, thank you. i'm waiting for mega link cos in my country torrent is very slow :( If only 500mb I would not ask for a mega link but this is 11gb :o

      Διαγραφή
    4. For now you can download fixed stadiums this will fix your problem with lag

      Διαγραφή
    5. I have downloaded it and installed it two days ago.
      i'm waiting for add-on on link mega :) thanks for your reply bro

      Διαγραφή
    6. Man if you want download torrent because I don't if they will be part links.

      Διαγραφή
    7. Torrent in my country is very slow, but it's okay if you can not make it into a part-link. I just install the fix for the stadium. And when are updates released? I love this patch sm haha :)

      Διαγραφή
  2. τι παιζει εβαλα το σταδια φιχ μονο επειδι αργει το τορεντ και μοθ χαλαει το πατψη λειι οτι πρεπει να αντικαταστισο το συστεμ και εντιτ ???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποια εκδοση εχεις? το system ισως χρειαζεται αντικατασταση το edit ομως δεν ειναι φυσιολογικο. Βεβαιωσου οτι εγινε σωστα η εγκατασταση. Πρεπει να εχεις την εκδοση ΑΙΟ η ολες τις εκδοσεις που εχουν βγει για να το χρησιμοποιησεις!!

      Διαγραφή
    2. τοτε δεν ειναι φυσιολογικο να υπαρχει τετοιο προβλημα. Αν εισαι σιγουρος οτι εγιναν ολα σωστα στην εγκατασταση τοτε μπορεις να χρησιμοποιησεις το dpfilelist generator για να μην υπαρχει καποιο προβλημα αλλα θα χρειαστεις τη βοηθεια του φακελου manual που υπαρχει στην AIO

      Διαγραφή
    3. thanks το φτιαξα νομίζω. πιστευα πως θα διόρθωνε τα κορεο που δεν φευγουν μετα την εναρξη υπαρχει τροπος να τα αφαιρεσω ?

      Διαγραφή
    4. ναι αυτα τα κορεο ειναι για ολη τη διαρκεια του ματς. υπαρχει τροπος πρεπει να κανεις extract το pes-hellas_general.cpk με το cri packed file maker. Μετα θα ανοιξεις το φακελο bg και ολους που περιεχει μεχρι που θα φτασεις σε εναν που λεγεται audi εκει διαγραφεις αυτον και μετα ξαναφτιαχνεις cpk με το ιδιο ονομα και το βαζεις στο φακελο download

      Διαγραφή
    5. πως γινεται αυτο εγω καταφερα να βγαλω εναν αχταρμα αρχειον αλλα μετα δεν ειχα ιδεα τι να κανω ..? υ.γ ευχαριστω πολυ ποθ ασχολεισε με το θεμα μου

      Διαγραφή
    6. Έβγαλες από το Pes-Hellas_general. Cpk έναν φάκελο που λέγεται bg? Αν ναι είσαι σε καλό δρόμο

      Διαγραφή
    7. μου βγαλε ερορ cannot open folder pesshellas general cpk

      Διαγραφή
    8. κατα την διαδιακασια με το cpk αλλα τελικα το κανα αλλα δεν ανοιγε τοgame ενω εκανα πιστευω σωστα την διαδικασια με το addon ενδιαφερομαι να φτιαξω περισσοτερο αν μπορειτε να μου βρειτε της προεπιλογες .. ευχαριστω πολυ παντως για το ενδιαφερον σας

      Διαγραφή
    9. Ίσως να πρέπει να τις πας όλες 1 στο gameplay τουλάχιστον

      Διαγραφή
  3. νομιζω ναι αλλα 3ιχαν βγει χιλιαδες αρχεια και δεν ηξερα τι να κανω :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο τον φάκελο common ανοίγεις τα άλλα είναι για τις γλώσσες και μετά το φάκελο bg και από εκεί κάνεις την παραπάνω διαδικασία όλο αυτό πρέπει να το κάνεις σε ένα φάκελο μέσα που θα έχει το ίδιο όνομα με το Cpk

      Διαγραφή
  4. Ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια σας.Πρεπει να βάλουμε πρώτα το add on και μετά το fixed stadiums; Και λίγη βοήθεια με το sider exe?Από που το κατεβάζουμε; Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν με οποία σειρά θες τα βάζεις τα δύο αυτά αρχεία δεν εξαρτάται το ένα από το άλλο καλό θα ήταν να βάζατε πρώτο το fixed stadiums. Αλλά δεν έχει σημασία. Όσο για το sider.Exe περιεχεται μέσα στο add on

      Διαγραφή
    2. Τα εγκατέστησα και όλα δουλεύουν μια χαρά.Καλη δύναμη με το pes 2018.Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο και την προσπάθεια όλων σας!!!

      Διαγραφή
  5. υπαρχει καποιο βοηθιτικο βιντεο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες αυτό εδώ το βίντεο αυτή ακριβώς είναι η διαδικασία
      Και διάβασε τα παραπάνω σχόλια να δεις με ποιους φακέλους πρέπει να ασχοληθείς
      https://youtu.be/zmrrklIO6s4

      Διαγραφή
    2. ευχαριστω πολυ θα το δω το βιντεο και θα προσπαθισω να το φτιαξω . κατεβασα το αντον αλλα καπια γηπεδα εχουν θεμα με την νεα καμερα υπαρχει τροπος να εχω το αωτον αλλα να εχω την κλασικη καμερα και το κλασσικο game play

      Διαγραφή
    3. Όταν το έβαλες έβαλες και δύο αρχεία μαζί το gameplay. Ini και το sider.Ini αν τα ανοίξεις με το σημειωματάριο θα βρεις στο ένα τα στοιχεία του gameplay και δίπλα μια τιμή στο καθένα αν τις αλλάξεις αλλάζει και το gameplay στο άλλο θα βρεις το ίδιο με την κάμερα μπορείς να τα φτιάξεις όπως εσύ θες!!

      Διαγραφή
    4. τωρα δεν τις θυμαμαι σιγουρα στο gameplay κατι που εχει 9,4 πρεπει να γινει 0,4 η 1 μια απο αυτες τις 2. Τωρα τις υπολοιπες αν θες να κρατησεις το add on πρεπει να τις ψαξεις λιγο παντως νομιζω δεν ειναι μακρια απο αυτες που βλεπεις πχ το ball weight δεν πειραχτηκε καθολου!!

      Διαγραφή
    5. πως θα μπορεσω να καταλαβω αν βρηκα την default για το game play ?

      Διαγραφή
    6. Ε παίζοντας δεν υπάρχει πιο απλώς τρόπος

      Διαγραφή
  6. Δεν μπορώ να κατεβάσω Torrent Pes-Hellas Patch 2017 Add-On + Fixed Stadiums φιλε χαρη μου κολλαει στα 5GB ξαφνικα Μια βοηθεια παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρεπει να περιμενεις αρκετα διοτι μαλλον υπαρχουν λιγοι seeders. Αν κοκινησει η μπαρα που το κατεβαζει πρεπει να πατησεις δεξι κλικ και μετα απο το μενου που θα βγαλει επιλεγεις εξαναγκασμενη εκκινηση. Ετσι κανει μια ανανεωση και συνεχιζει απο εκει που ηταν!!

      Διαγραφή
  7. Εγκατέστησα το add-on και πάλι έχω μόνο 41 γήπεδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά πρώτον πρέπει να έχεις ανοικτό το sider.Exe κάθε φορά που παίζεις και δεύτερον δοκίμασε να παίξεις πχ με τον Ηρακλή ή τον Αγιαξ ή την Λυών να δεις τη διαφορά!!

      Διαγραφή
  8. καλησπερα παιδια.. δε μπορω να κατεβασω το addon
    ..οποτε παω να το ανοιξω το τορρεντ η μου κολλαει το προγραμμα η γραφει ερρορ.
    error metadata too large.!!
    τι παιζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τοτε μαλλον δεν εχεις χωρο στο σκληρο διοτι αυτο το τορρεντ ειναι μικροτερο απο το ΑΙΟ. Χρειαζεσε πανω απο 10 γιγα ελευθερο χωρο.

      Διαγραφή
    2. δοκιμασε με αλλο προγραμμα για κατεβασμα τορεντ.ειχα το qbittorrent και μου εβγαζε αυτο το error.

      Διαγραφή
  9. Φιλε χαρη εχω ενα θεμα με τα Τρόπαια επαιξα τελικος κυπελλου αγγλιας και δεν μου εχει το κυπελλο αγγλιας και στο φακελο trophy-server μονο δυο κυπελλα 39 φακελο 101 φακελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι στο trophy server είναι στο liveloader αν το βρεις πουθενά και θες να το βάλεις πες το να σου πω οδηγίες

      Διαγραφή
  10. μαγκες ακουστε.τα εγκαταστησα οπως ελεγαν οι σημειωσεισ αλλα παλι τα γηπεδα ειναι 41 οταν ανοιγεισ το sider exe ανοιγει μονο μια μπαρα?αυτο ειναι ουτε πουθενα βλεπω να εχει αλλαξει κατι τι συμβαινει εχω βαλει τα παντα σωστα βαλτε κανα βιντεο να καταλαβουμε τι να κανουμε ευχαριστω περιμενω απαντηση σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν τα βασικά γήπεδα είναι 41 με το sider.Exe δεν θες κάτι άλλο απλά πρέπει να είναι ανοιχτό όσο παίζεις. Για να δεις τη διαφορά πάρε μια ομάδα όπως τον Ηρακλή την Λυών τον Αγιαξ, κτλ.

      Διαγραφή
  11. μόνο 41 γήπεδα σωστα manos dermitzakis να έχεις ανοικτό το sider.Exe πηγαινε παιξε φιλικο ηρακλης -παοκ δεν στα γηπεδα 41 θα βρεις το γηπεδο Καυτανζόγλειο διαλεξετο και Παίξε εχει ολα τα γήπεδα σωστα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. για να εμφανιζονται ολα τα νεα σταδια μεσω του sider στο μενου επιλογης ομαδας θα πηγαινεται στην επιλογη σταδιου και θα επιλεγεται home ground.μη το βαζετε random.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χαρη στο fix με τα σταδια εμενα πισω απο τα γκολποστ εχει μαυρο δεν μου το εφτιαξε επρεπε να κανω και generate για να δουλεψει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι λογικό τότε μάλλον χρειάζεται generate. Επίσης μέσα στο αρχείο Readme έχει 2 Cpk που δεν χρειάζονται πλέον πρέπει να τα διαγράψεις και αυτά

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. ok χαρη εκανα generate και εφτιαξε εβαλα και καινουργια παπουτσια.να σε ρωτησω για το αλλο πατς αξιζει τον κοπο να το βαλω?εκτος απο τα ελληνικα γηπεδα που ειχες εχουν μπει και αλλα?

      Διαγραφή
    4. Πως γινεται το generate ρε παιδια γιατι εχω το ιδιο προβλημα;

      Διαγραφή
    5. @manos ναι υπάρχουν ελληνικά γήπεδα για όλες τις ομάδες εκτός Λάρισα Κέρκυρα και Αρη.
      @ανώνυμος θα πρέπει να κατεβάσεις ένα πρόγραμμα που λέγεται dpfilelist generator είναι πολύ εύκολο στη χρήση και τη σειρά των αρχείων θα την βρεις στο πατς μέσα σε ένα φάκελο που λέγεται manual

      Διαγραφή
  14. φιλε χαρη θα βγάλετε αλλο πατς Με της εμφάνισης 2017-2018 των ελληνικων ομάδων pes 2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω. Αλλά θα δείξει βέβαια. Για την ώρα χρειαζόμαστε μέλη

      Διαγραφή
  15. φιλε χαρη Εχω τα 21 Trophies For PES 2017 by Ronito θελω να το κανω Να λειτουργήσουν sider Τι πρέπει να κάνω για να τα βλεπω κανονικα στο pes 2017 την απονομή Κυπέλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν για να λειτουργούν θα πρέπει να έχεις το add on. Λοιπόν αφού το έχεις θα πας και θα ανοίξεις έναν φάκελο που λέγεται doc και εκεί θα βρεις τα id όλων των τουρνουά απλά να θυμάσαι όπου λέει για ολλανδικό πρωτάθλημα στη θέση του είναι η Bundesliga. Μετά θα πας και θα ανοίξεις τον φάκελο content και έπειτα το liveloader και εκεί θα βρεις αριθμημενους φακέλους ο καθένας αντιστοιχεί σε ένα τουρνουά. Λοιπόν θα κοιτάς το αρχείο που έχει τα id και θα ανοίγεις τον κατάλληλο φάκελο και θα τα βάζεις μέσα. Λογικά τα τρόπαια θα έχουν από μόνα τους την διαδρομή που πρέπει ακριβώς να τα βάλεις. Πχ common/demo κτλ.

      Διαγραφή
  16. Φιλε χαρη πως βαζω τατουαζ σε παίκτες pes 2017 pc // τα τρόπαια τα εβαλα add on. βλεπω κανονικα την απονομή Κυπέλλου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βρεις πρώτα ένα tattoo pack για το Pes 17 αλλά μην είναι κάποιου πατς και μπερδευτεί το database. Και αφού το βρεις θα το κάνεις generate στο πατς με το dpfilelist generator και θα εξαιρέσεις το υπάρχον.

      Διαγραφή
  17. χαρη εβαλα το add-on μια χαρα ολα απλα δεν παρατηρησα καποια αλλαγη στο game play η ετσι μου φανηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει μην φανταστείς μεγάλες αλλά έχει. Επίσης μπορείς να το αλλάξεις ανοίγοντας το gameplay. Ini και αλλάζοντας τις τιμές που υπάρχουν εκεί.

      Διαγραφή
  18. καλημερα φιλε χαρη pes 2018 pc θα εχει τα γραφικα ps4 φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γεια σας ομαδαρα! υπαρχει πιθανοτητα να βγει πατς με τις νεες εμφανησεις του ΠΑΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα υπάρχουν στο Pes 2018 για το 17 δεν νομίζω

      Διαγραφή
    2. ενας φιλος εχει φτιαξει καινουργιες εμφανισεις παο ολυμπιακο παοκ αεκ και παναιτωλικο αν θελουμε να τις βαλουμε στο παιχνιδι πως μπορουμε να το κανουμε το παιδι λεγεται yellowolf04

      Διαγραφή
    3. Πρέπει να βρεις το Id με κάποιο tool πχ το zs editor και μετά να ονομάσεις το κάθε αρχείο πχ uxxxxg1. Όπου το u το αφήνεις ως έχει όπου xxxx το Id και το g1 το βάζεις αν πρόκειται για τερματοφυλακα ή p1 για την πρώτη εμφάνιση ή p2 για την 2η και πάει λέγοντας. Μετά αφού τα έχεις ονομάσει και είναι σε μορφή dds θα κάνεις extract το αρχείο Pes-Hellas. Cpk και θα τις βάλεις μέσα θα βρεις έναν φάκελο uniform/texture και τις βάζεις εκεί στον texture. Έπειτα ξαναφτιαχνεις νέο Cpk με το ίδιο όνομα και το βάζεις στη θέση του. Η επεξεργασία Cpk γίνεται με το cri packed file maker

      Διαγραφή
  20. OS: Windows 7
    CPU 64 bit : Intel Core i5-3450 3.1 GHz ή AMD FX-4100 3.6 GHz
    RAM: 8 GB μνήμη συστήματος
    GPU RAM: 2GB μνήμη βίντεο
    GPU: GeForce GTX 650 ή Radeon HD 7750
    HDD 2GB : Χώρος κίνησης
    DX: DirectX 11 καλησπερα φιλε χαρη προδιαγραφες που λένε για τον pes 2018 pc ισχυουν τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον αυτές είναι οι κανονικές οι άλλες που γράφει το αντίστοιχο ποστ στο blog ήταν απλά μια διαρροή!!

      Διαγραφή
    2. Και επίσης πρέπει να έχεις τουλάχιστον 30 γιγα χώρο στον σκληρό από ότι είδα!

      Διαγραφή
  21. https://www.pes-patch.com/wp-content/uploads/2017/08/Check-System-Req-PES2018-PC.jpeg εδω καλημερα φιλε χαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι την έχω δει αυτήν την εικόνα και από ότι δείχνει αυτά είναι τα official.

      Διαγραφή
  22. χαρη εμενα δεν δουλευουν τα γηπεδα τι παει λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν για να δουλεύουν πρέπει να έχεις ή την έκδοση AIO ή όλες τις εκδόσεις μέχρι την 3. Επίσης πρέπει να ακολουθήσεις πίστα τις οδηγίες του αρχείου Readme και τέλος για να δουλεύουν πρέπει πάντα πριν ανοίξεις το παιχνίδι να έχεις ανοικτό το sider.Exe. Για να δεις αλλαγές πάρε καμία μεγάλη ομάδα όπως Μονακό ή οποιαδήποτε δεν είχε πριν γήπεδο από τις μεγάλες πάντα ή κάποια ελληνική.

      Διαγραφή
  23. φιλε χαρη τη πρέπει να κανω για να βαλω Κινέζικη superleague στην θεση ιαπωνικης Λίγκα Pes-Hellas patch2017 pc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο απαιτει αρκετη δουλεια μπορεις ειτε να την βρεις ετοιμη αλλα πρεπει να βρεις στολες σηματα,κτλ. επισης. Ειτε να την φτιαξεις παιτρνοντας τις 3-4 ομαδες απο το afc league που υπαρχουν ηδη. Και οι δυο τροποι απαιτουν αρκετο χρονο. Θες να κανεις καποιον απο τους 2 ? αν ναι πες μου να σου δωσω περισσοτερες οδηγιες.

      Διαγραφή
  24. χαρη μπορει λεω αμα μπορεις να κανεις ενα update με κενουργιες μεταγραφες για να ακομη ποιο γαματο και αμα μπορεις να κανεις τις καινουριες εμφανισης ολων των αμαδων μπορεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα με εμφανισεις θα ασχοληθω καποια στιγμη αυτο το μηνα οι οποιες ελπιζω να δουλευουν για το pes 2018. τωρα οσο για το 17 δεν νομιζω να ασχοληθω με νεες μεταγραφες διοτι απαιτει πολυ χρονο. Ασε που δεν εχει τελειωσει και η μεταγραφικη περιοδος και οταν τελειωσει θα εχει βγει το pes 2018!!!

      Διαγραφή
  25. Αδελφε το add on ςιναι νεκρο πλεον
    Μπορεις να σινταρεις? η να το ανεβασεισ καπου αλου?
    Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νασαι καλα! οταν κατεβει θα στο πω και θα seedαρω και εγω γιαοσο μπορω(γιατι με 0.58 mbps upload speed δεν μπορω να κανω και πολλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ευχαριστω φιλε μολις κατεβικε!
    Συνεχιστε τη καλη δουλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. otan epilegeis to san siro mesa stin fusouna deixnei to sima tis tselsi.....den exw perasei akoma to add on to diorthwnei i oxi...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν το εχω παρατηρησει θα το κοιταξω, αν κατεβασεις το fixed stadiums ομως ισως να το διορθωνει!!!

      Διαγραφή
    2. OK θα το κοιτάξω στις επόμενες μέρες!! Ευχαριστώ που το ανέφερες

      Διαγραφή
  29. καλημερα φιλε χαρη το demo pes 2018 pc ξερης απο που μπορω να το κατεβασω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την περασμένη εβδομάδα είχαν πει ότι μάλλον δεν θα βγει demo για το Pes 2018 για pc αλλά κατευθείαν το παιχνίδι. Μόνο στις κονσόλες θα έβγαινε τώρα αν είδες κάπου ότι θα βγει μπορείς να ψάξεις στο steam συνήθως εκεί το βρίσκεις!!

      Διαγραφή
  30. Απαντήσεις
    1. Σήμερα διάβασα μια ανακοίνωση ότι υπάρχει πιθανότητα να βγει demo για pc λίγο μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού

      Διαγραφή
  31. demo pc σε ευχαριστω χαρη για τα καλα νεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. γιατι οταν επιλεγω το βικελιδης σαν γηπεδο με βγαζει στου παναθηναικου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παιδια υπαρχει προβλημα. κατεβαζω το addon και μου βγαζει αρχειο torrent. Το ανοιγω με τον qbitorrent και δεν κατεβαζει τιποτα. δεν υπαρχουν καν αρχεια. Δεν το ανεβαζετε σε κανενα mega οπως ολα τα αλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεις και παραπάνω σχόλια ή στο AIO ποστ κάποιος το δοκίμασε με το ίδιο πρόγραμμα με εσένα και μετά με μtorrent ή bit torrent δεν θυμάμαι και ήταν κομπλέ. Ίσως να φταίνε οι trackers σε αυτό.

      Διαγραφή
    2. Δεν μ λες μ ποιο προγραμμα λες να το δοκιμασω το addon να κατεβει γτ qbitorrent κ μtorrent δεν διχνουν πραμα ενω το φορτωνει

      Διαγραφή
    3. Εγώ προσωπικά έχω το bit torrent αν θες δοκίμασε με αυτό.

      Διαγραφή
  34. το αρχειο addon δεν κατεβαινει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλει seed πρέπει να μπουν όσοι το έχουν για να το μοιράσουν και σε άλλους(το νέο torrent το παλιό δεν λειτουργεί πλέον)

      Διαγραφή
    2. Ανεβάστε το παρακαλώ σε αρχεία του mega.cz το addon torrent

      Διαγραφή
    3. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αλλά δεν σου υπόσχομαι.

      Διαγραφή
    4. Εμεις που γνωριζομαστε απο το evo-web πρεπει να κανεις κατι χιχι ;)

      Διαγραφή
  35. καλησπερα φιλε χαρη στο pes 2018 pc θα εχει φετος την Football League

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω, αν δεις από το Pes 2014 και μετά δεν υπάρχει πλέον το πρωτάθλημα pdII που χρησίμευε ως β κατηγορία και μπορούσες να το επεξεργαστείς όπως ήθελες!!!

      Διαγραφή
  36. Μήπως γίνεται να κανένα seed για το add on;
    Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. file xari giati argei toso polu to torrent gia to add on ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχαν αλλάξει κάποια στιγμή τα Λινκ τον Αύγουστο με αποτέλεσμα με τα νέα Λινκ να τα έχουν λίγοι αυτό και το ΑΙΟ!!!

      Διαγραφή
  38. μπορειτε να μου πειτε ακριβως τι πρεπει να κανω.. βημα βημα.. τι ανοιγω πρωτα και πωως θα το κανω.. πλιιιζζζζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν για αρχή πρέπει να έχεις όλες τις εκδόσεις του πατς ή την AIO έκδοση. Και μετά θα εγκαταστήσεις το παραπάνω αρχείο. Για να το εγκαταστήσεις έχει μια εικόνα που σου δείχνει ακριβώς που βάζεις τα αρχεία. Τα τοποθετείς στον φάκελο που έχεις εγκαταστήσει το παιχνίδι.

      Διαγραφή
    2. Δες λίγο αυτά που έγραψα

      Διαγραφή
  39. Τι έννοιες ολες; Στην v1 δεν έχω βάλει το σκέτο fix.. Και το ΑΙΟ έχει κάτι παραπάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται αφού τα 2 περιέχει ότι περιέχει το σκέτο +κάποια έξτρα. Όχι τίποτα παραπάνω.

      Διαγραφή
  40. Πρώτα κατεβάζω και κάνω εγκατάσταση το add on.. Και μετά κατεβάζω τα 7 part και κάνω αποσυμπίεση το πρώτο και περνάω όπου λέει download στα download και όπου save στα save;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αυτή είναι η διαδικασία. Δεν έχει σημασία η σειρά σε αυτά τα 2.

      Διαγραφή
  41. Και στο add on κανω αποσυμπίεση και όπου είναι ο φάκελος download θα τα αντιγράψω στα download του παιχνιδιού και όπου save στα save;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο add on θα συμβουλευτείς μια εικόνα που περιέχει είναι λίγο διαφορετική η διαδικασία.

      Διαγραφή
  42. Ποια δυο αρχεα διαγράφουμε και από ποιον φάκελο τα διαγράφουμε και πως ονομάζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχεις το Readme της έκδοσης 3 άνοιξε το και πήγαινε στις ελληνικές οδηγίες. Και τα 2 βρίσκονται στον φάκελο Download. Το ένα είναι το signal iduna Park και το άλλο δεν θυμάμαι ποιο είναι.

      Διαγραφή
    2. Εγώ δεν τα έχω βάλει ακόμα.. απλά κατεβάζω τα patch και θα τα περάσω στο στικακι και όταν αγοράσω pc θα κατεβάσω το κρακρισμενο pro και ΘΑ τα βάλω.. Και ΘΑ τα κατεβάσω όλα part ένα ένα όχι από το torrent σε όλες της Εκδόσεις

      Διαγραφή
    3. Ναι αλλά το add on δεν υπάρχει σε παρτ άρα χρειάζεσαι το torrent.

      Διαγραφή
  43. Το sider.exe Πώς το έχουμε Συνέχεια ανοιχτώ.. Τι πρέπει μα κάνω για να είναι Συνέχεια ανοιχτώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλύτερο είναι μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας θα το ανοίγεις πριν το παιχνίδι. Γιατί δεν υπάρχει λόγος να το βάλεις πχ να ανοίγει με την έναρξη των Windows.

      Διαγραφή
    2. Το sider.exe το κατεβάσω; ;

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή πατάω sider.ede στο Google και κατεβάζω ποιο;

      Διαγραφή
    4. Το περιέχει το πατς το sider.Exe. Δεν χρειάζεται να το κατεβάσεις.

      Διαγραφή
  44. Και πρώτα ποιο θα οερασω το add on η το Pes-Hellas patch2017 fixed stadiums

    (Θέλω μια απάντηση σε όλλα όσα είπα πλιζζζ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κατάλαβα καλά κάνεις την ίδια ερώτηση παραπάνω. Αλλά και πάλι θα σου πω δεν έχει σημασία η σειρά αυτών των 2 γιατί είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους τα αρχεία που περιέχουν.

      Διαγραφή
  45. Φίλε μπορείς να μου στείλεις κάποιο σύνδεσμο για να βρω καλούς υπολογιστές για να δω ποιος μου αρέσει; ; ( να παίζουν άνετα τα παιχνίδια και αν γίνετε Windows 7)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η καλύτερη λύση είναι να πας σε σελίδες καταστημάτων της περιοχής σου όπως public, plaisio κτλ ή σε κανένα e Shop μπορείς να βρεις από έτοιμους μέχρι και να φτιάξεις ένα δικό σου απλά να ξέρεις ότι θέλει αρκετό ψάξιμο.

      Διαγραφή
    2. Αν παραγγείλω από το eshop η από κάπου αλλού.. Θα το φέρουν κανονικό η με προβλήματα και τέτοια;

      Διαγραφή
    3. Αν είναι έμπιστο το σαιτ που θα παραγγείλεις τότε θα είναι κομπλέ και αν δεν είναι θα έχει εγγύηση οπότε μπορείς να τους το πεις.

      Διαγραφή
  46. Πχ αυτο:http://www.e-shop.gr/innovator-3-gamer-7100-me-windows-10-p-PER.912164

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πάρω αυτό θα παίζει Καλά το προ χωρίς να κολλάει; ;; Και αλλά πολλά παιχνίδια; ;;; έχει σχέση που είναι w10;;; Εγώ δεν θέλω να το παρω και μετά βα μην παίζει..

      Διαγραφή
    2. Επίσης ξέρεις αν το pro 16 για να βάλω patch του progamerz πρέπει να είναι αγορασμένο το pro; ;; Για να μην το κατεβάσω και να πάω να το αγοράσω.. εκτός αν δεν έχει σημασία αν είναι κραρισμένο και το κατεβάσω

      Διαγραφή
    3. Λοιπόν αυτό το σύστημα θα σου παίζει καλά αρκετά παιχνίδια και τα προ μέχρι το 17. Τώρα για τα πιο καινούρια παιχνίδια ίσως να έχεις προβλήματα με τη ραμ ίσως και τον επεξεργαστή τα άλλα τα πληροί για προ 18 και νέα παιχνίδια. Όσο για το programerz patch πιστέυω δεν θα έχει πρόβλημα αν είναι γνήσιο ή με κρακ γιατί από ότι ξέρω δεν λειτουργεί με το online gaming.

      Διαγραφή
    4. Αν ψάξεις σε προηγούμενα ποστ θα δεις τι χρειάζεται το προ 18 για να τρέξει σε ένα pc.

      Διαγραφή
    5. Δεν κατάλαβα αυτό το τελευταίο που είπες

      Διαγραφή
    6. 1) το pro 17 κρακαρισμενο.. παίζει το patch v3 και Pes-Hellas patch2017 Add-On+fixed stadiums
      2) μπορείς να μου πεις έναν καλό υπολογιστή να πάρω η να μου πεις τι πράγματα πρέπει νσ είναι καλά στο pc για να παίζει όλλα τα παιχνίδια.. καινούρια και παλιά
      3) Μήπως ξέρεις αν παίζει το λολ;

      Διαγραφή
    7. 1 ναι δεν έχει σημασία
      2 το καλύτερο θα είναι να φτιάξεις έναν αλλά αν δεν θέλεις κοίτα κυρίως τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών και μετά τη ραμ. Δηλαδή τα περισσότερα παιχνίδια από τα βαριά θέλουν το λιγότερο 8 gb ραμ οπότε αν έχει 8 είσαι οκ. Πρέπει να έχει έναν καλό επεξεργαστή πχ αν θες Intel από i5 οποιοδήποτε μοντέλο και πάνω θεωρείται καλό πιστεύω. Και τέλος κάρτα γραφικών εκεί εξαρτάται καθαρά τι παιχνίδια θες αν το θες για προ και τέτοια που δεν είναι και τόσο βαριά καλυφθεσαι και με αυτήν που έχει το pes στα μίνιμουμ
      https://pes-hellas-2.blogspot.gr/2017/06/pes-2018.html?m=1
      Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα μπορείς να βάλεις και μια καλύτερη πχ την αμέσως επόμενη
      3 δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχει το λολ

      Διαγραφή
    8. Όσο για το παραπάνω όταν ένα πατς είναι συμβατό με το online gaming θες το γνήσιο pes για να μπορέσεις να παίξεις και online με το πατς. Αν δεν είναι συμβατό τότε σημαίνει ότι είτε το βάλεις σε γνήσιο είτε σε κρακαρισμενο είναι το ίδιο πράγμα.

      Διαγραφή
  47. Διάβασα τα σχόλια άλλα για να είμαι σίγουρος μπορώ να κατεβάσω μόνο το Pes-Hellas patch2017 fixed stadiums χωρίς το add on

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Mohegan Sun Pocono - MapYRO
    Find Hotels near Mohegan Sun Pocono in 경상남도 출장마사지 Wilkes-Barre, 포천 출장마사지 PA in 원주 출장샵 real-time and see 영주 출장샵 activity. Mohegan Sun 거제 출장샵 Pocono - 1280 Highway 315, Wilkes-Barre, PA, 1280 US.

    ΑπάντησηΔιαγραφή