Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

PES-HELLAS PATCH2017(2016-17) AVAILABLE AGAIN

Η έκδοση του patch για το pes 2017(2016-17) ΑΙΟ είναι ξανά διαθέσιμη για λήψη καθώς και το add-on.

Pes-Hellas patch AIO version and Add-On for pes 2017(2016-17) are available again for download.



AIO:
https://pes-hellas-2.blogspot.gr/2017/06/pes-hellas-patch-2017-aio-pc.html

Add-On:
https://pes-hellas-2.blogspot.gr/2017/07/pes-hellas-patch2017-add-onfixed.html

15 σχόλια :

  1. Φιλε να ξερεις το add-on torrent εχει προβλημα κολλαει στο 29,1%...και λεει συνδεση σε peers...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. isxoyn oi metagrafes kai ta roster tou apo to genarh tou 2018 kai meta?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι στο πατς για το pes 2017 στο πατς για το pes 2018 θα βρεις τις μεταγραφές του Γενάρη.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα μεγάλε! Πολυ καλο το πατς για το 17! το μονο προβλημα οτι αργει το add on να κατεβει απο τορρεντ. Το εχω εδω κ ενα μηνα να κατεβαινει και ειναι ακομα στ 18%! Μπορεις να κανεις upload συνεχεια? ή ειναι δικο μου θεμα!
    και παλι το πατς ειναι τελειο! ευχαριστω κ καλη συνεχεια αλανι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω φιλε για τα καλα σου λογια. Λογικα στο add on φταιει οτι το μοιραζουν λιγοι. Θα το κανω καποια στιγμη upload αλλα λογικα καπου μεσα στον αλλο μηνα.

      Διαγραφή
    2. να σαι καλα φιλε! δυσκολο να το ανεβασεις στο mega ε? και κατι αλλο να σ ρωτησω.. για scoreboards που μπορω να βρω ελληνικα και διαφορα? εκτός απο αυτα π εχεις στ ΑΙΟ. κ παλι ευχαριστω γ τν απαντηση σ και καλη συνεχεια στα επομενα προ!

      Διαγραφή
    3. Η αλήθεια είναι ότι να το ανεβάσω κάπου είναι μια λύση αλλά αυτό τον καιρό δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ με αυτό. Scoreboards το add on έχει έναν για κάθε πρωτάθλημα αλλά μπορείς να ψάξεις και στο pes-patch. Com έχει αρκετούς.

      Διαγραφή
    4. να σαι καλα φιλε! ενα αλλο προβλημα...οταν βαζω τα αρχεια απο το fixed stadiums στο fakelo tou downloads tou pes2017.. οταν ανοιγω το game δν υπαρχει πατσ.. δηλαδη μου βγαζει αποτυχια φορτωσης δεδομενων κ εχει το οριτζιναλ το προ.. και για τα scoreboards ποιο αρχειο πρεπει να αντικαταστησω να για να χω το scoreboard που θελω?
      ευχαριστω παλι για το χρονο σου αλανι μου!

      Διαγραφή
    5. Λοιπόν για να λειτουργεί το πατς αφού υπάρχει αυτό το πρόβλημα πρέπει να κατεβάσεις ένα πρόγραμμα που λέγεται dpfilelist generator και αφού συμβουλευτείς τον φάκελο manual που έχει η έκδοση AIO,ουσιαστικά θα φτιάξεις ένα νέο αρχείο dpfilelist. Bin που είναι αυτό που υπάρχουν τα αρχεία του πατς(αν δεν το έχεις ξανακούσει είναι πιο εύκολο στη χρήση από ότι ακούγεται). Όσο για τα scoreboard είναι μια περίπλοκη διαδικασία από τη στιγμή που δεν έχεις το add on,διότι τα αρχεία του scoreboard βρίσκονται στο αρχείο Pes-Hellas _general.cpk πρέπει να αποσυμπιέσεις το cpk αυτό να βρεις τα αρχεία και να τα διαγράψεις και έπειτα να φτιάξεις νέο cpk είτε με τα νέα αρχεία είτε χωρίς αυτά αν θες να αφαιρέσεις τελείως το scoreboard. Όλη αυτή η διαδικασία γίνεται με το cri packed file maker.

      Διαγραφή
  4. 1 μηνα το παλευω και δεν εχει seeder. Ανεβαστε το σε mediafire ή mega ξανα την πληρη εκδοση με τα addon 1 + 2 σαν portable Παρακαλω πολυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αδερφε μπορεις να το ανοιξεις για τις επομενες 2 με 3 ωρες και αυτο και το add on;

    ΑπάντησηΔιαγραφή