Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

PES-HELLAS PATCH2017 Add-on2

Το add-on2 είναι διαθέσιμο για λήψη για το Pes 2017. Διατίθεται σε parts. Για να δουλεύει σωστά το add-on2 χρειάζεστε την έκδοση 3.00 του Pes-Hellas patch2017(και φυσικά τις προηγούμενες με τα αντίστοιχα fix) ή την έκδοση AIO.
Οδηγίες για την εγκατάσταση θα βρείτε στο αρχείο readme που περιέχεται, στο οποίο πρέπει να δώσετε προσοχή γιατί η εγκατάσταση του είναι λίγο διαφορετική από τα συνηθισμένα patch. Θα βρείτε επίσης και μια εικόνα [.jpg] η οποία δείχνει ακριβώς που πρέπει να μπουν τα αρχεία που θα κατεβάσετε. Επίσης δεν χρειάζεται να έχετε το προηγούμενο add-on διότι αυτό περιέχει ότι περιείχε και το προηγούμενο +κάποια νέα στοιχεία. Μπορείτε να αλλάξετε το gameplay ανά πάσα στιγμή ανοίγοντας το αρχείο gameplay.ini και αλλάζοντας τις τιμές που υπάρχουν.
Αν έχετε το προηγούμενο απλά διαγράψτε τον φάκελο content πριν την εγκατάσταση.
Σημείωση: για να δουλεύει το patch με το Add On πρέπει πάντα πρώτα να έχετε ανοιχτό το sider.exe

Το Add On2 περιέχει:



-Διορθώθηκε το bug με το στάδιο της Νάπολι(Σαν Πάολο)
-Αναβαθμίστηκε το στάδιο Ipurua και άλλα στάδια
-Πίνακα του σκορ για όλες τις διοργανώσεις(προστέθηκε νέος για το μουντιάλ)
-Τρόπαια για όλες τις διοργανώσεις
-270+ νέα στάδια(εκ των οποίων και κάποια ελληνικά)
-2 νέες μπάλες που της χρησιμοποιούν μόνο οι εθνική Ελλάδος 2004 και η κλασσική Βραζιλία
-Νέα κάμερα που αλλάζει κατά τη διάρκεια του ματς
-Νέο gameplay
*Υπάρχουν κάποια στάδια στο Add-On2 όπως το Καζάν Αρένα ή το στάδιο της Κομοτηνής τα οποία δεν αντιστοιχούν σε κάποια ομάδα. Αν βάλετε κάποιες από αυτές τις ομάδες μέσω database θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αυτά τα στάδια. Μην ξεχάσετε να δηλώσετε την ομάδα και το γήπεδό της στο αρχείο map_teams ή/και στο αρχείο map_competitions που βρίσκονται στο φάκελο "stadium server".

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!
Όλα τα στάδια έχουν την άδεια από τους δημιουργούς τους για να υπάρχουν σε αυτό το patch(Add-On) και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, γι αυτό απαγορεύεται η χρήση σε άλλα patch από άλλες ομάδες εκτός αν υπάρχει έγκριση από τους δημιουργούς!!!!!!!!!

*αν σας αρέσει η δουλειά μας μπορείτε να μας στηρίξετε πατώντας στο DONATE button που θα βρείτε στην κορυφή της δεξιάς πλευράς του blog . Επειδή οι απαιτήσεις αυξάνονται συνεχώς και απαιτείται όλο και περισσότερος ελεύθερος χρόνος, χρειαζόμαστε ένα κίνητρο για να μπορούμε να εξελίζουμε και να αναβαθμίζουμε τη δουλειά μας!!!!!!!

New add-on is available for download. You can download it either as a torrent or as parts(one by one) 
You must have pes-hellas patch ver3.00(and all previous versions+fixes) or AIO version.
You don't need previous Add-On, but if you have it, delete first "content" folder and then install the new. Install information you will find at readme.txt and if you have any trouble with instructions you can see the [.jpg] file that Add-on2 files contains. Υou can change gameplay simple by oppening gameplay.ini file and change the values.
Note:if you want to play with this add-on you must always first open sider.exe and then the game[/b]

Add-on2 contains:
-Fixed San Paolo
-Updated Ipurua stadium(Eibar)
-Scoreboards for all competitions(added FIFA World Cup scoreboard)
-Trophies for all competitions
-270+ new stadiums(There are some greek inside them)
-2 exclusive balls for Greece 2004 and Classic Brasil
-New camera
-New gameplay
*At this add on you can find some stadiums like Kazan Arena which are unplayable, because their home team doesn't exist at patch. You can add these teams via database to use these stadiums, but don't forget to edit map_teams and/or map_competitions (txt files) which you can find at "stadium-server" folder.

WARNING!!!!
These stadiums have copyright from their creators so you don’t have permission to use them in other patches
If the creators doesn’t give you the permission!!!
“don’t post in others web sites or forums, these stadiums is only for this patch”


*if you'd like our job DONATE us every amount you want by pressing donate button at the top of the right side of this blog. It is very important for us to receive motivation, to give our free time to continue and update or improve our job!!!!!!!

LINKS:

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Part 7

Part 8

Part 9

Part 10

Part 11

Part 12

Part 13

Part 14

Part 15

Part 16

Part 17

Part 18

Part 19

Part 20

Part 21

Part 22

Part 23

Part 24

Part 25

Part 26

Part 27

Part 28

Part 29

Part 30

Part 31

Part 32


Stadium credits:

Blackbull
Easterlen Silva
Orsest
jek_Tetep
Pantelg7
S. Elafify
Vanghelis
Sonofsam69
Ullamaron
Zikint
Yucel11
PTE patch Staff
Botola patch Staff
Sudamerican patch
Fruits
Santi69
Chuny
Kenshin Himura
Kent Sakai
sxsxsx
Txak
cRonoS
Sila
Ethan2
Gavi83
Joker5
Kilay
InMortal
NikoLiberty4
Kotiara6863
RavenFCB
boonaun
Cristiano
Tunizizou
Shawminator
eafh
Twich
Nineti
KONAMI
FIFA 16
FIFA 17
AS Salé
IZ Khemisset
JS Massira
Yusuf84
Peterodon
Rachad Barnoussi
Raja Beni Mellal
NaN RiddLe 08
Tony PG
Xarisocfp7
if i forgot someone sorry and credits to him

100 σχόλια :

  1. καλησπερα σας. Εχω βαλει το add2 αλλα βλεπω οτι δουλευει η καμερα δεν βλεπω τα σταδια. π.χ Στην κερκυρα εχει το Konami stadium. Εχω κανει μηπως λαθος στην εγκατασταση??

    Ευχαριστω πολυ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα φιλε καλυτερα να σχολιαζεις στο φορουμ θα ειχες πιο αμεση απαντηση, αλλα δεν πειραζει. Λοιπον η κερκυρα δεν εχει σταδιο δοκιμασε τον Ηρακλη η τον Πανιωνιο. Αν δεν σου εμφανιζει ουτε αυτα τοτε σιγουρα υπαρχει λαθος στην εγκατασταση!!

      Διαγραφή
    2. Εγώ το κάνω σωστά και δεν γίνεται μόνο η κάμερα αλλάζει θα με βοηθήσεις??????????

      Διαγραφή
  2. παλικαρια σας χιλιοευχαριστουμε ...εγω προσωπικα το πες 2018 το εκανα απεγκατασταση γιατι ουτε το gameplay μου αρεσει και ειναι ξενερωμα χωρις ελληνικα γηπεδα..και χωρις 3dπροσωπα...χαρηκα παρα πολυ που ειδα το update gia to pes 2017....πειτε μου κατι....εχει τις εμφανισεις για σεζον 2018 2019;;και τα ροστερ....μακαρι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστουμε φιλε για τα καλα σου λογια!!! Ροστερ και εμφανισεις δεν εχει μπορεις να τις βαλεις εσυ αν τις βρεις καπου ομως.

      Διαγραφή
  3. Εχω βαλει το add on 2 και καμια φορα μου κολάει και με μετα εξω απο το παιχνιδι .. Τι μπορω να κανω για αυτο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεις να μειωσεις την ποιοτητα που θα παιζει το παιχνιδι απο το φακελο που ειναι εγκατεστημμενο το pes, ανοιγωντας το αρχειο settings. Αν αυτο γινεται ομως σε ενα συγκεκριμενο γηπεδο η με μια συγκεκριμενη ομαδα καλο θα ηταν να το αναφερεις γιατι προκειται περι bug(δεν ξερω αν ξανασχδοληθω με το pes, αλλα μπορω να σου πω πως να το διορθωσεις).

      Διαγραφή
  4. εχω μια ερωτηση...αν θελετε απαντατε...Υπαρχει περιπτωση να βγαλετε ενα απλο update για το pes 2017,εννοωντας να βαλετε τον αρη στην 1η εθνικη,και οσα ειναι δυνατον σωστα ροστερ των Ελληνικων ομαδων;;;
    Ευχαριστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ροστερ οχι δυσκολο να βγει update θελει πολυ δουλεια απο τη στιγμη που δεν αναβαθμιζεται απο την ΚΟΝΑΜΙ(το default database). Το τελευταιο update κυκλοφορησε χθες και αφορα προσωπα και καποια bugs που εντοπιστηκαν και διορθωθηκαν κυριως.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα Χάρη.Καλή σεζόν.Μαυζεύτηκε ομάδα φέτος για το pes 2019;Να περιμένουμε ελληνική superleague;Ξέρω είναι πολύ νωρίς αλλά μας έχετε καλομάθει...😉
    Όπως και να έχει να είσαι πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου ο χαρης ενημερωσε οτι στο pes 2019 δεν θα κανει πατς

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ φίλε μου δε το είχα δει κάπου.Να είσαι καλά!!!

      Διαγραφή
  6. Που μπορώ να βρω τα καινούρια ρόστερ και εμφάνισης??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα πώς μπορώ να βγάλω από το Αdd On 2 την νέα κάμερα και να έχω την κανονική του Pes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επίσης μπορώ πώς μπορώ να αφαιρέσω τα συνθήματα του Patch ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια λυση ειναι να πας στο φακελο dpwnload,που βρισκεται
      μεσα στο destination folder, και να αφαιρεσεις το αρχεο που γραφει chants.cpk

      Διαγραφή
  9. ρε παιδια ....χρειαζομαι ενα πληρες tutorial για να επεξεργαστω τα συνθηματα..επειδη δεν εχω γνωσεις editing,ψαχνομαι μονος μου και ειμαι σε καλο δρομο.εχω κανει καποια βηματα αλλά δεν μου ανοιγει το CriAtomEncoder για να συνεχισω και να ανοιξω τα αρχεια hca κ.λ.π. και να τα επεξεργαστω ..βοηθεια σας παρακαλω....Hariw please.....respond..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασε το eternity tool είναι πιστεύω ο πιο εύκολος τρόπος να δουλέψεις πάνω στα συνθήματα .

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση,αν και λίγο καθυστερημένα.εγω παντως εξακολουθω να παίζω το pes 2017,Γιατί το πατς είναι τέλειο,με ελληνικά γήπεδα,3d προσωπα,κλπ..Τα νέα Pro χωρίς πληρες Greek patch,είναι ξενέρωμα...Έχω περάσει και το anthem tool,και οποια ομάδαπαιζει στην έδρα της,ακούγεται ο ύμνος της στην έναρξη....φοβερό...γι αυτό θέλω να φτιάξω την ένταση των συνθημάτων,για να το κάνω τέλειο.,...Κάθε βοήθεια,θα είναι πολυτιμη

      Διαγραφή
    3. Κοιτα νομιζω οτι το eternity tool εχει καποια κουμπια για τα συνθηματα(εχω να το χρησιμοποιησω πολυ καιρο ομως οποτε δεν ειναι σιγουρο). Αλλιως πρεπει να βρεις ενα tool που να επεξεργαζεται ηχους και να βαλεις νεα συνθηματα.

      Διαγραφή
    4. τα αρχεια acb kai awb τα ανοιξα ...ειναι 800 και κατι συνθηματα...εκει μεσα ειναι τα ελληνικα;;βλεπω κι ενα chantlist.bin....einai h lista me τα συνθηματα;;πως ανοιγει αυτο το αρχειο;βοηθησε με αν ξερεις σε παρακαλω

      Διαγραφή
    5. Όλα τα συνθήματα είναι στο awb ή acb. Στο chantlist περιέχεται η λίστα και ανοίγει με hex editor. Αν θυμάμαι καλά με το eternity tool μπορείς να ακούσεις τα συνθήματα (απλά δεν ξέρω αν μπορείς όλα ή μόνο αυτά που εισάγεις).

      Διαγραφή
    6. σε ευχαριστω ..ειμαι σε καλο δρομο .....οποτε το επομενο βημα ειναι να βρω το hex editor...σε ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση...,θα σε ενημερωσω

      Διαγραφή
  10. Για το pes 2019 ετοιμάζεται τίποτα παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλησπέρα, Μπορώ να βάλω σε κόπια γήπεδα άλλη ομάδα;

    ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλημερα ..εχω βρει τα συνθηματα τα ελληνικα ,τα επεξεργαστηκα,αλλά τωρα δεν μου ανοιγει το criatomencoder,για να τα ξανακανω hca files..ολο εμποδια...μου λεει οτι εχει ληξη η αδεια του,..κατεβασα καινουργια συμφωνα με καποιες οδηγιες απο βιντεακι στο youtube,,αλλά τιποτα.....καποια βοηθεια;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα φίλε όπως σου είπα παραπάνω αν κατεβάσεις το eternity tool θα σου κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη. Γιατί τώρα όλο αυτό είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία που δεν χρειάζεται να την κάνεις (με άλλο πρόγραμμα μετατροπή και με άλλο εισαγωγή).

      Διαγραφή
    2. το κατεβασα το tool που λες...και οντως ανοιξα ολα τα audio αρχεια με τα συνθηματα..τα επεξεργαστηκα ,τα εκανα replace με το ιδιο ονομα φυσικα π.χ. 0131_SP_004....Κ.Λ.Π...αλλά πρεπει να ξαναφτιαξω το cpk αρχειο,,εχοντας βαλει τα συνθηματα ως acb kai awb αρχεια,,και για να το κανω αυτο χρειαζεται το criatomencoder,το οποιο δεν λειτουργει ,,το φελεκι μου μεσα.....κανω κατι λαθος;;τελος παντων,για να μην σε πριζω,ενδιαφερεται κανεις να του στειλω τα επεξεργασμενα συνθηματα σε μορφη adx,να φτιαξει τον cpk φακελο;;;Ευχαριστω

      Διαγραφή
    3. Κοίτα εγώ προσωπικά δεν το ξέρω αυτό το tool που λες. Αλλά αφού έχεις ήδη τα αρχεία σε acb και awb σου προτείνω να φτιάξεις το νέο cpk με το cri packed file maker που δεν έχει license κτλ.

      Διαγραφή
  13. φιλε το add on δεν το παιζει δεν ξερω τι φταιει ενω επεζαι μια χαρα στην αρχη οταν διεγραψα το προ και το ξανα εβαλα δεν λειτουργει μπορεις βα βοηθησεις ??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν πριν το διαγράψεις είχες κανένα patch? Επίσης μην ξεχνάς να ανοίγεις το sider κάθε φορά πριν το παιχνίδι.

      Διαγραφή
    2. Τότε πρέπει να βάλεις πρώτα το patch και μετά το add on 2. Για να δουλεύει ρολόι θέλεις το pes hellas patch ώστε να είναι σωστά τα γήπεδα, δηλαδή να έχει το κάθε γήπεδο τη σωστή γηπεδούχο ομάδα.

      Διαγραφή
  14. Γιατί όταν έχω το add on ανοιχτό και παίξω cl η Europe lesgye δεν εμφανθχει το σήμα στην επανάληψη;;;; Αν έχω κλειστό το add on διχβεθδτο σηνα στην επανάληψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι τίποτα απλά έχει μπει το αρχείο με το κενό replay logo σε CL και El και ίσως και στο afc CL αν ξέρεις λίγο πως λειτουργεί το sider μπορείς να βρεις και να διαγράψεις το αρχείο αυτό. Βρίσκεται στο φάκελο liveloader αλλά πρέπει να γνωρίζεις κωδικό τουρνουά (αυτές οι διοργανώσεις έχουν πάνω από ένα Id να τους αντιστοιχεί).

      Διαγραφή
    2. Μπορείς να με καθοδηγήσεις;;;; Επίσης.. εχβ βαλεβ και το update 2017/18 και στην Πόρτο, ρεαΡ, Γιουβέντους και σε κάποιες ακόμα.. δεν έχει το σημα τούς.. εξαφανίστηκε.. και η προπονητές δεν έχουν φωτογραφίες.. δεν ξέρω τι έγινε.. Πάντος τα πρόσωπα έχουν γίνει σωστά σε όσα ήταν οτι νανε

      Διαγραφή
    3. Για τα σήματα δεν ξέρω τι παίζει αλλά μπορείς να τα ξαναβάλεις σε νέο cpk. Θα βρεις ένα φάκελο που λέγεται doc και μέσα έχει ένα αρχείο που λέγεται tournaments εκεί θα βρεις τα Id και στο φάκελο content->liveloader τα αρχεία από το κάθε Id που θα έχεις βρει από το έγγραφο tournaments θα διαγράψεις το φάκελο fade

      Διαγραφή
    4. Πώς θα τα ξανά βαλω σε νέο cpk;;

      Διαγραφή
    5. Θελω καθοδήγηση

      Διαγραφή
    6. Για να φτιάξεις ή να αποσυμπιέσεις ένα cpk πρέπει να κατεβάσεις το cri packed file maker. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Αν θες αποσυμπιέζεις το υπάρχον cpk με τα logos σε ένα νέο φάκελο και τον ονομάζεις με το ίδιο όνομα όπως το cpk. Εκεί βρίσκεις τα σήματα που έχει το αρχείο και αν λείπει κάποιο το συμπληρώνεις βλέπεις πως είναι οι άλλες ομάδες(διαστάσεις αρχείου, όνομα, κτλ.) και κάνεις το ίδιο για τις ομάδες που λείπουν. Μετά φτιάχνεις νέο cpk και το βάζεις στη θέση του προηγούμενου. Αν θες περαιτέρω πληροφορίες κάνε εγγραφή στο Evo Web forum στο οποίο μπορείς να βρεις υλικό για το pes ή να ρωτήσεις διάφορες απορίες.

      Διαγραφή
    7. Kana video paizei;; giati den katalava xisto

      Διαγραφή
    8. Για αυτό σου λέω κάνε εγγραφή στο Evo Web forum για να ρωτάς τυχόν απορίες να βλέπεις και τα tutorials!!

      Διαγραφή
    9. Dn kserw agglika. Pws tha rwthw; ginetai na to vris esy h na na kaneis tin erwthsei esy;;;

      Διαγραφή
    10. Έκανα αυτο που είπες με το cpk και δεν έλειπε κάποιο αρχείο.. απλά δεν εμφανιζει τα εμβλημαεμ

      Διαγραφή
  15. τα εχω περασει ολα και δεν ανοιγη το προ οταν εχω ανοιχτο το sdr. οταν το κλεισω δουλευει κανονικα μονο που και σε μενα δεν εμφανιζει καποιες ομαδες. βοηθεια πλιζ. και για τα δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν περαστηκε σωστά ίσως κάποιο fix ή κάποια έκδοση. Αυτή η απάντηση πάει και για τα 2.

      Διαγραφή
    2. Εννοω οτι μπαινω μεσα στο παιχνιδι και όταν φτανει εκει που γυρανει το κιτρινο μαραφετι κολλαει και δεν μπαινει. Αν δεν εχω ανοιχτο το sdr μπαινει κανονικα αλλα εχω το προβλημα που εχει το παιδι στο ποιο πανω σχολιο

      Διαγραφή
    3. Αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει κάποιο λάθος στην εγκατάσταση.

      Διαγραφή
  16. Φίλε τα έχω βάλει όλα λειτουργούν άψογα.. έχω κάνει ανανέωση τον ρόστερ κάθε ομάδας της super league και στον ΠΑΟΚ τον J. Misic δεν μπορώ να τον προσθέσω.. πάω στης μεταγραφές πατάω Αναζήτηση και γράφω (J. M) επειδή και μόλις πάω στον παίχτη κολλάει το πρό.. δεν πάει πάνω ή κάτω και τον παίχτη δεν τον εμφανίζει.. μόνο η μουσική παίζει.. ξέρεις τι μπορώ να κάνω για να μην είναι έτσι;; Η πως να διαγράψω εντελώς τον παίχτη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα το face του συγκεκριμένου παίκτη. Η καλύτερη λύση είναι να κατεβάσεις ένα νέο και να το βάλεις στο παιχνίδι με το dpfilelist generator.

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω τι εννοείς.. τι εννοείς να κατεβάσει;; Πες μου ακριβώς τι να κάνω ❤️

      Διαγραφή
    3. Xari, pes mou vre file.. kathe mera mpainw na de an apantises kai tipota.......

      Διαγραφή
    4. Εννοώ ότι πρέπει να το κάνεις download από το ίντερνετ και στη συνέχεια import με το dpfilelist generator, στο παιχνίδι(θα βρεις tutorials στο YouTube).
      Υ.Γ. Αν μπορείς όμως απέφυγε τα greeklish γιατί κάποιες φορές δεν είναι εύκολο να καταλάβεις τι εννοεί ο άλλος.

      Διαγραφή
    5. Μπορείς να μου βρεις το πρόσωπο;; Εγώ δεν το βρίσκω.

      Διαγραφή
  17. Σέ παρακαλώ, εγώ δεν μπορώ να το βρω, μπορείς να το βρείς εσύ;;;;; Και αν υπάρχει σελίδα που έχει όλα τα face.. να την στείλεις!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εχω φτιαξει τις εντασεις των συνθηματων ...ενδιαφερεται κανεις να ττου στειλω τα αρχεια σε mp3,και να φτιαξει το cpk για ενα πιο τελειο 2017 πατς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ ωραια ..δωσε μου ενα email νασου στειλω διαφορα κι εσυ επελεξε ποια θελεις να βαλεις..να επσημανω οτι τις εντασεις τις εχω κανει ετσι ωστε να ειναι ρεαλιστικο. π.χ. στα συνθηματα του πλατανια ή αλλων επαρχιακων ομαδων,προν ακουγονταν στο Θεο...ενω ειναι 10-20 ατομα..οποτε χαμηλωσα την ενταση σε επιπεδο ρεαλισμου με fade in και fade out.. κ.λ.π.
      Εγω επισης εχω προσθεσει και anthem tool,οπου παιζεται ο υμνος της ομαδασ στην εδρα της κατα την εισοδο των παιχτων στον αγωνιστικο χωρο..Φυσικα εγω επεξεργαστηκα και τους υμνους.Μακαρι να ειχα γνωσεις σε edit,να μπορουσα να φτιαξω πληρες patch για το pes 2019..με σταδια ,3d προσωπα κ.λ.π..
      περιμενω....

      Διαγραφή
    2. οκ φιλε μου...δωσε μου 1-2 μερες να τα τσεκαρω και στα στελνω

      Διαγραφή
    3. Δεν μου ήρθε κάποιο μήνυμα φίλε.

      Διαγραφή
  19. Φιλε μου συγγνωμμη...τα ειχα σβησει καταλαθος και τα ξαναφτιαχνω...δεν σε ξεχασα..λιγο υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συγνώμη αλλα θελω να ξερω τι θα γινει τελικα..

      Διαγραφή
    2. φιλε μουυ στα ανεβαζω τωρα ..μπες στο email σου και πατα στο λινκ του we transfer..oti problhma yparxei,να μου το πεις

      Διαγραφή
    3. mporeis na to stileis sto paok24re@gmail.com giati den mporo na mpo sto allo

      Διαγραφή
  20. Ναι το ξερω εχεις δικιο...μου συνεβησαν διαφορα και με καθυστερησαν..μεχρι Παρασκευη το πολυ Σαββατο,θα στα στειλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν μου εχει ερθει κατι, ευχαριστω που προσφερθηκες!

      Διαγραφή
  21. Υπαρχει περιπτωση να φτιαξει καποιος καποια 3d προσωπα νεων Ελληνων παιχτων;π.χ. απο ροστερ του ΠΑΟ ή αλλων ομαδων;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θέλω να περάσω κι άλλα στάδια όταν ανοίγω το sider.. πως το κάνω; Και που θα βρω τα στάδια; Γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω κάποιο.. μου λέει error

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για στάδια ψάξε στο Evo Web forum στο οποίο θα βρεις και οδηγίες πως να τα περάσεις!!

      Διαγραφή
  23. Θέλω να περάσω και ομάδες και πάλι δεν ξέρω πως.. όπως Παρτιζάν ερυθρό αστέρα Σπαρτάκ Μόσχας και κάποιες άλλες πού μου αρέσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ομάδες είναι αρκετά περίπλοκο πρέπει να γνωρίζεις από database editing +που πρέπει να μπουν τα kits και τα εμβλήματα για να λειτουργούν σωστά στο παιχνίδι(αυτό είναι το σχετικά πιο απλό κομμάτι)!!
      Τέλος για να προσθέσεις ομάδες στο υπάρχον patch πρέπει να δημιουργήσεις από την αρχή το edit file. Αν παρόλα αυτά θέλεις να προσπαθήσεις κάνε εγγραφή στο Evo Web forum όπου θα βρεις το Dino editor και άλλα database editing programs καθώς και οδηγίες πως θα τα χρησιμοποιήσεις και θα μπορείς να ρωτήσεις αυτούς που τα δημιούργησαν τυχόν απορίες!!!

      Διαγραφή
  24. μπορεις να βρεις το progamerz path για το PES2015:;;;;;;;;
    (το θελωωωω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εχω βαλει ολλα τα patch και επειδη θελω να εχω τον αρη στην σουπερ λιγκ.. τον αλλαζω στην θεση της κερκυρας και μπαινω στο μαστερ λιγκ για να εχει και τον αρη.. το αποθηκευο.. βγαινω.. και παω να ξανα βαλω οπως ηταν τον αρη με την κερκυρα στο κανονικο τους πρωταθλημα.. και αφου το κανω και μπω στο μαστερ λιγκ.. ητε εχω ανοιχτω το sider ητε δεν τον εχω.. την δευτερη μερα της διαπραγαμτευσεις με πεταει καθε φορα.. τι μπορως να κανω για να παιξω κανονικα;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα φίλε, κοίταξε να δεις το pes 2017 σε όλα τα patch που κυκλοφορησαμε είχαν random crashes στο master league. Αν το εκλεινες όμως και το ξανανοιγες 3-4 φορές μετά έπαιζε κανονικά, δοκίμασε να μην ξανά αλλάξεις τις ομάδες αφού βγεις από το Master league ή να πατήσεις από το μενού πριν το master league να σταματάει σε όποια ημέρα υπάρχει πρόοδος. Και μέσα από το μενού του Master league το ξανά αλλάζεις!!

      Διαγραφή
    2. Σορρυ φιλε αλλα δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω :(

      Διαγραφή
  26. Γεια σας.. παίζω μάστερ λιγκ και στο ελληνικό πρωτάθλημα.. δεν έχω παίξει ακόμα ξένο.. στο σουπερ καπ με βγάζει στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Πως γίνεται να το αλλάξω και να το βάλω στο ΟΑΚΑ;; Ακόμα δεν έχω παίξει τελικό.. στην αρχή που ξεκινάω το μάστερ λιγκ επειδή έχω Ολυμπιακό παίζω σούπερ καπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. πως μπορώ να αλλάξω το σταδιο στο σουπερ καπ και στον τελικο και να βαλω το οακα;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. γεια σας.. να κανω μια ερωτησει.. το καυτατζογλειο το κανατε εσεις η το πειρατε απο αλλη σελιδα;; θελω να το βαλω στο προ20.. μπορω να το μετατρψω για να μπορω να το βαλω στο προ 20;;; αν ναι.. πειτε μου ποια εφαμρογη ειναι.. η απο σταδιο του προ 20 η 19 να το μετατρεψω σταδιο του προ 17..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παρότι είδα για το pes 2021 στο pes-patch,το στάδιο του Ατρόμητου στο περιστέρι, δεν ξέρω αν έχει βγει ακόμα κάποιο tool,που να κανει convert τα γήπεδα του 17 για το 20 ή το 21!!!
    Αν το βρει κάποιος να μας το πει κι εμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν μπορειται εσεις.. τα ιδια τα αρχεια να τα παρετε και να τα βαλετε να παιζουν σε αλλα προ;;;;;

      Διαγραφή
  30. Αν ήταν τόσο εύκολο ,εγώ προσωπικά δεν θα έπαιζα ακόμα το 2017..θα τα έβαζα στο 2021..Αλλά δεν γίνεται.Μαλλον δεν έχεις ασχοληθεί με edit..σωστά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nai.. exw katevasei to pro 20 lite apo to steam.. ka ievala to smoke patch kai egine original game.. evala ka ithn teleutaia tous ekdosi.. kai den ginotan online.. katevasa ena bypass kai paizw mia xara online xwris na pliroso tipota.. (exw vrei apo ths 5 megales oamdades ta stadia.. PAOK,ari, aek, panathinaiko kai olumpiako kai ta evala sto game.. aris den exei to patch.. pali kala mia omada mporousa na ths allaksw ta panta.. kai twra exw kai ari..)

      Διαγραφή
  31. Μπορείς να ανεβάσεις το λινκ που βρήκες τα ελληνικά γηπεδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. exw valei se zip ta 5 gipeda.. kai ta anevasa sto google drive.. tha sou ta steilw..
      https://drive.google.com/file/d/1-U7uDPx2YNpSVcQ9lgPBL2HCyg_SgJCD/view?usp=sharing

      Διαγραφή
  32. Σε ευχαριστώ πολύ bro. .Αυτά είναι από το pes 2017;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι.. τα βρηκα αλλου.. αν βρεις του αρης για το 17 η του ηρακλι για το 20 πες μου πλιζ

      Διαγραφή
  33. δυστυχς δεν τα βλεπω τα γηπεδα ιn game..εσυ που τα βαζεις στο pes 2021;;εγω τα εβαλα στο φακελο stadium server και ενεργοποιωντας φυσικα το sider.exe ,,ala tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο προ 20.. βαζω τα σταδια στο stadium server και ολα τα σταδια ειναι 009 οποτε βρισκω με editor τα id τησ ομαδας και παω στο map_teams και γραφω πχ 1926, 009 Touba Stadium, Toumba Stadium # PAOK THESSALONIKIS (στο προ το δικο μου λεει θεσσαλονικης.. σε σενα μπορει να λεει σκετο ΠΑΟΚ.. το 1926 ειναι ταχα το id που θα βρεις και το 009 ειναι το id του σταδιου.. και στο ονομα του σταδιου θα βαλεις το ιδιο ονομα οπως ειναι και στο φακελο..) μαρεσει που εχεις φτιαξει ολοκλο patch για το προ 17.. και δεν ξερεις πως γινεται.. (χιουμοριστικα το λεω..) αα.. μιας και που το ανεφερα.. μπορεις να φτιαξεις το κλεανθης βικελιδις στο προ 17;;; αν μπορεις.. στειλε μου το λινκ για να το κατεβασω.. και θα διαγραψω ολα τα αλλα προ που εχω γιατι θα εχω ολα τα ελληινκα σταδια στο προ.....

      Διαγραφή
  34. Σταύρος Παναγιωτίδης7 Νοεμβρίου 2020 στις 11:45 μ.μ.

    (Σε εκλιπαρώ φίλε μου διαχείριση, διάβασε όλο το σχόλιο) Γειά σου Φίλε μου, σου έχω μια πρόταση.. αν θέλεις την δέχεσαι.. έχεις φτιάξει εσύ και οι συνεργάτες σου, το καλύτερο ελληνικό patch για pc στο pro17 για δύο λόγους.. 1) έχετε βάλει super league και ελληνικά γήπεδα
    2) τα περισσότερα πρόσωπα είναι αληθινά
    Ενώ το κάνει τόσο τέλειο.. θα μπορούσατε να φτιάξετε και το Κλεάνθης Βικελίδης αφού έχετε βάλει και τον Άρη.. (εγώ ΠΑΟΚΤΣΗΣ είμαι.. απλά Μου φαίνεται κάπως ενώ έχετε φτιάξει από όλες της ελληνικές.. μόνο του Άρη δεν κάνατε.. έχω κατεβασμένα όλα τα προ και εγκατεστημένα μόνο το 17,20,21.. το 21 σκέφτομαι να το διαγράψω αφού δεν μπορώ να παίξω online..το έχω κρακαρισμενο.. το 20 που το έχω κρακαρισμενο παίζω και on-line και για δύο λόγους το έχω ακόμα.. "κάτσε να κλείσω την παρένθεση ����)
    1) επειδή μπορώ να παίξω online
    2) επειδή έχω βάλει το smoke patch βρήκα μια ελεύθερη ομάδα (και δεν είχε άλλη) και έκανα τον Άρη.. βρήκα και όλα τα στάδια από τής 5 μεγάλες ομάδες.. αλλά δεν έχω Ηρακλή.. και το στάδιο να έβρισκα δεν θα μπορούσα να τον βάλω. Για τα πρόσωπα.. αν έβρισκα κάνα face pack πού είχε μερικούς από τής ελληνικές ομάδες.. σε αυτό πού θέλω να καταλήξω είναι.. πως.. θα ήθελα να φτιάξετε εσυ και οι συνεργάτες σου το Κλεάνθης Βικελίδης, και θα έχετε ένα τέρμα ολοκληρωμένο ελληνικό patch.. και όποιος θέλει μπορεί να αλλάξει της εμφανίσεις μέσω προγράμματος.. (τουλάχιστον εγώ ξέρω κάτι ψιλά.. θα μάθω και θα το ανεβάσω σε μια ομάδα και όποιος ενδιαφέρεται θα στέλνω το λινκ..) εξάλλου.. δεν θα το φτιάξεις μόνο για μένα.. για όλο το κόσμο θα είναι.. αν θέλεις σε πληρώνω κιόλας μέσω paypal ή τράπεζας αν θέλεις.. (μπορεί να είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ άλλα θέλω και το γήπεδο τού συμπολίτη.. όχι μόνο εγώ και άλλη..) τώρα πού είναι και η καραντίνα ελπίζω να είσαι ελεύθερος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Παιδιά θέλω να κάνω μια διευκρίνηση. Δεν το έχω φτιάξει εγώ το πατς.. κι εγώ τους παρακάλεσα να φτιάξουν ενα update, επί πληρωμής αν θέλουν,δηλ.ροστερ καινούργια ,κάποια 3dπρόσωπα, αλλά δεν εισακουσθην...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταυρος Παναγιωτιδης8 Νοεμβρίου 2020 στις 5:01 μ.μ.

      εγω μονο το γηπεδο θελω,, τα προσωπα τα κανω με edit

      Διαγραφή
  36. Το μόνο που ξέρω να κάνω ,είναι να βελτιώσω τις εντάσεις των συνθημάτων γιατί είναι δυσανάλογα με το crowd..Αλλά δεν ξέρω πώς να τα ξανακάνω cpk για να τα περάσω στο παιχνίδι. Αν κάποιος γνωρίζει αν θέλει ας μου πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. φιλε πολλα μπραβο για την δουλεια σου...μπορεις να ανανεωσεις ταα λινκ του download γτ δεν τα εμφανιζει πλεον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή