Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Pes-Hellas Patch2017 update2018

Το παρακάτω update περιέχει ανανεωμένο το facepack του Pes-Hellas patch για το pes2017 καθώς και το tattoo pack αλλά και κάποιες μικρές βελτιώσεις και προσθήκες. Οι προσθήκες αφορούν κυρίως τις κλασσικές ομάδες, για αυτό όσοι παίζουν Master League με κλασσικούς παίκτες καλό θα ήταν να ξεκινήσουν νέο(οι υπόλοιποι δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα). Οι οδηγίες εγκατάστασης είναι ίδιες με το υπόλοιπο patch(όχι το add-on) αλλά μπορείτε να συμβουλευτείτε το αρχείο readme. Πριν όμως ξεκινήσετε την εγκατάσταση πρέπει να διαγράψετε όλα τα αρχεία Pes-Hellas_Faces(.cpk) και το αρχείο Pes-Hellas_Tattoo.cpk. Το update διατίθεται σε parts και σε torrent.

Αναλυτικά το update περιέχει:



-Διορθώθηκε το bug με το Emirates Stadium στην κατάσταση "μέρα με βροχή"
-Ανανεώθηκαν πολλά πρόσωπα παικτών σε όλα τα πρωταθλήματα
-Προστέθηκαν νέα πρόσωπα σε όλα τα πρωταθλήματα(7400+ συνολικά)
-Νέοι κλασσικοί παίκτες προστέθηκαν
-Αναβαθμίστηκαν τα ροστερ των κλασσικών ομάδων
-3 νέοι παίκτες ως ελεύθεροι(Alex Hunter, Usain Bolt,Alex Morgan)

*αν σας αρέσει η δουλειά μας μπορείτε να μας στηρίξετε πατώντας στο DONATE button που θα βρείτε στην κορυφή της δεξιάς πλευράς του blog . Επειδή οι απαιτήσεις αυξάνονται συνεχώς και απαιτείται όλο και περισσότερος ελεύθερος χρόνος, χρειαζόμαστε ένα κίνητρο για να μπορούμε να εξελίζουμε και να αναβαθμίζουμε τη δουλειά μας!!!!!!!

From the links at the bottom of this post you can download Pes-Hellas patch facepack for pes 2017 and tattoo pack updated. This update also contains updates for some classic rosters, for this reason if you download these files and you have in progress Master League with classic players, you must create a new one(If no there isn't any problem). You can download it either as parts or as torrent. Installation is same like the whole patch(no like add-on), but before installation delete all Pes-Hellas_Faces(.cpk) and Pes-Hellas_Tattoo.cpk.

Update 2018 contains:
-Fixed bug with Day Rainy weather at Emirates Stadium
-Updated faces for all leagues
-Added new faces(7400+ in total)
-New classic players added
-Updated classic rosters
-3 new free agents(Alex Hunter, Usain Bolt,Alex Morgan)


*if you'd like our job DONATE us every amount you want by pressing donate button at the top of the right side of this blog. It is very important for us to receive motivation, to give our free time to continue and update or improve our job!!!!!!!

LINKS:
Torrent


Parts:
Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Part 7

Part 8

Part 9

Part 10

Part 11

Part 12

Part 13

Part 14

Part 15

Part 16

Part 17

Part 18

Part 19

Part 20

Part 21

Part 22

Part 23

Part 24

Part 25

Part 26

Part 27

Part 28

Part 29

Part 30

Part 31

Part 32

Part 33

Part 34

Part 35

Part 36

Part 37

Part 38






28 σχόλια :

  1. Γεια!! Εχω καποιεε ερωτήσεις!! 1) Για να βάλω αυτήν την έκδοση πρέπει να έχω βάλει το V3 και μετά αυτό; ή να βάλω και το V3 και το add on2 και μετά αυτό;; 2) εσυ λες να διαγράψουμε ότι λέει με face.. εδώ λέει face 2, Face 3.. και face update.. πρεπει να διαγράψω ότι εχει σχεση με Face;; 3) όταν βάλω αυτην την έκδοση.. στην super league.. θα εχει την λαμια και τόν Απόλλων Σμύρνης την super League και θα έχει τα ρόστερ, της εμφανίσεις και τα προσωπα.. όλα κανονικά;;;
    Και ένα τελευταίο.. παραδεχομαι την δουλειά σάς και την αφοσίωση σας.. ασχέτως αν δεν περνάτε λεφτά.. θα ηθελα αν μπορούσατε.. επειδή εχετέ κάνει το add on2 με ελληνικά γήπεδα.. να προσθέσετε και αυτα που λείπουν.. ή μέσω update του add on ή μεσω νέας εκδοσης και να περάσετε μόνο τα ελληνικά γήπεδα που λείπουν.. πχ του Άρη, της Λάρισας.. και δεν ξέρω απο ποιες άλλες.. και να βάζατε καπνογονα σε όλα τα γήπεδα που εχετε βαλει μέσο add on2 η μόνο στα ελληνικά γήπεδα τού add on2 και σε αυτα τα γήπεδα που θα προσθέσατε Άρη Λάρισα και δεν ξερω ποια άλλη.. θα το εκτιμούσα πολύ γιατί είναι το καλύτερο game/patch με ποδοσφσιρο που έχει βγει!! Το φιφα μόνο καλο game play έχει και τίποτα αλλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειάζεσαι είτε την έκδοση AIO είτε όλες τις εκδόσεις μαζί με τα fix που έχουν κυκλοφορήσει για το pes 2017 +το fixed stadiums. Το add on 2 είναι προαιρετικό. Όσο για τα αρχεία face ναι όλα που έχουν τη λέξη face. Θα έχει περισσότερα face από τις άλλες εκδόσεις αλλά το database είναι αυτό του 2017. Όσον αφορά τα υπόλοιπα θα δούμε αν υπάρξει update ή κάτι τέτοιο, αλλά όπως και να έχει σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Fixes stadium;;; Πού είναι αυτό!;

      Διαγραφή
    2. Καταρχήν όλη μας η δουλειά βρίσκεται στην τελευταία ανάρτηση αλλά μπορείς να το βρεις και στην ανάρτηση με το add on το 1ο είχε βγει το καλοκαίρι του 2017.

      Διαγραφή
  3. εγω εχω βαλει το add on2.. πρεπει να παω στο add on1 και να παρω το fix stadium;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού έχεις ήδη το add on 2 θα πας στο ποστ του add on 1 και θα κατέβεις λίγο μέχρι να βρεις το αρχείο με τα 5 part. Μόνο αυτά πρέπει να κατεβάσεις.

      Διαγραφή
  4. σε ποια σταδια κανει διόρθωση;;; στον παναθηναικο και στον ολυμπιακο.. δεν εγινε κατι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στων ξένων ομάδων κάνει update πχ στο στάδιο της dortmund, στο emirates, στο maracana και σε άλλα.

      Διαγραφή
  5. φιλε.. ειναι και γαμω τα patch.. πριν λιγο επαιξα ΠΑΟΚ - ολυμπιακος (χωρις το sider) στην τουμπα δεν εχει καπνογόνα και κορεο ενώ.. αν βαλω sider τα εχει.. (στο καραισκακις.. οπως και να το εχω δεν αλλάζει.. θα ειναι με καπνογόνα και κορεο.. (μακαρι να κανετε και update για τα στάδια που δεν εχει το προ και να προσθέσεται καπνογονα σε ολα τα ελληνικα γηπεδα !! χιλια μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε αλλά να ξέρεις ότι καπνογονα και κορεο δεν έχει στη βροχή!! Στο λέω διότι τα αρχεία βρίσκονται στο φάκελο download οπότε δεν χρειάζεται sider για αυτά. Όσο για το update θα το δούμε στο μέλλον!!

      Διαγραφή
    2. οκ!! αν ειναι να κανετε update.. να προσθέσεται τα στάδια που λειπουν απο της ελληνικες ομαδες οπως ειπε και ο φιλος απο πανω!!

      Διαγραφή
  6. Ρε φίλε.. έχω βάλει v1 +fix2 , V2 +fix + bigfix, V3 + extra part, fix stadium που έχει το add on1 μετά έβαλα το add on2 και μετά το update 2017/18 season και όταν ανοίγω το add on.. του κορτσουλι ο γάμος γίνεται.. ότι νάνε μου βγάζει.. μόνο η κάμερα του add on2 δουλεύει. Τι έγινε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα φίλε, ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα?

      Διαγραφή
    2. οταν ανοίγω το add on.. μονο η κάμερα λειτουργεί.. τα
      σταδια δεν τα βαζει..

      Διαγραφή
    3. Τα γήπεδα εμφανίζονται μόνο όταν παίζει η ομάδα της οποίας υπάρχει το γήπεδο στο add on, στην έδρα της. Π.χ. Για να παίξεις στο Goodison Park πρέπει να είναι γηπεδούχος η εβερτον

      Διαγραφή
    4. Ξέρω.. αφού έχω παίξει!! Όμως δεν ανοίγουν τα γήπεδα όταν έβαλα το fix stadium και το update 2017/18.. και θέλω να με βοηθήσεις να λυθεί το πρόβλημα.. πρώτα εβαλα v1, v2, v3, fix stadium, add on2 (δεν είχα ποιο πριν το add on1.. πέρασα το fix stadium και αμέσως μετά το add on2) και στο τέλος πέρασα το update 2017/18 και το add onδεξ λειτουγειλ σωστά.. ενω το uoupda 2017/18 λειτουργεί σωστά.. έχουν οεραστει τα νέα πρωσοπα!

      Διαγραφή
    5. Αφού το update λειτουργεί κανονικά τότε το patch έχει εγκατασταθεί σωστά. Όσο για το add on 2 τσέκαρε τις οδηγίες εγκατάστασης να δεις αν ακολούθησες σωστά τα βήματα. Και μην ξεχνάς να ανοίγεις πάντα το sider πριν το παιχνίδι. Στο λέω διότι περιέχει τα ίδια αρχεία με το πρώτο +τις νέες προσθήκες.

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτό το update εχεέ Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι database δεν έχει γίνει update μόνο σε ότι αναγράφεται παραπάνω.

      Διαγραφή
  8. Επίσης θα ανανεωθούν τα ρόστερ και οι εμφανίσεις για το 2017/2018 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επίσης θα ανανεωθούν τα ρόστερ και οι εμφανίσεις του 2017/2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο μιας και είμαστε στη σεζόν 2018-19.

      Διαγραφή
  10. Θα υπάρξει και άλλο update με της ποιο πρόσφατες μεταγραφές???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα! Έχω κάνει μια πατάτα και θέλω αν μπορείτε να με βοηθήσετε.. είχα κατεβάσει εκείνη την εφαρμογή που ανοίγει cpk files και έβαλε καταλάθος οποίο αρχείο ειναι cpk να ανοίγει πατώντας δύο φορές πάνω σε εκείνο το cpk. Με άλλα λόγια πάτησα πάνω στο αρχείο δεξί κλικ, άνοιγμα με, και έβαλα εκείνη την εφαρμογή.. ξέρει κανείς πως μπορώ να το αφιερώσω και να είναι όπως πρίν;;; (Έχω Windows 10)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλήμερα! εχω βάλει τα εβληματα που έλειπαν όταν έβαλα αυτο το patch.. και εκείνο που γυρνάει γύρο γύρο ηταν κίτρινο.. ξανα έγινε μπλε.. όπως ήταν στην άρχει.. ξέρεις μπορώ να το ξανα επαναφέρω.. και αν ξέρεις πως μπορώ να αλλάξω το κίτρινο μενού με άλλο χρώμα και αυτό που γυρνάει γύρο γύρο;;; ευχαριστώ!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εχω βαλει ολλα τα patch και επειδη θελω να εχω τον αρη στην σουπερ λιγκ.. τον αλλαζω στην θεση της κερκυρας και μπαινω στο μαστερ λιγκ για να εχει και τον αρη.. το αποθηκευο.. βγαινω.. και παω να ξανα βαλω οπως ηταν τον αρη με την κερκυρα στο κανονικο τους πρωταθλημα.. και αφου το κανω και μπω στο μαστερ λιγκ.. ητε εχω ανοιχτω το sider ητε δεν τον εχω.. την δευτερη μερα της διαπραγαμτευσεις με πεταει καθε φορα.. τι μπορως να κανω για να παιξω κανονικα;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή